Tacamuri si vase din argint

Tacamuri si vase din argint

La inceputul secolului XX, doctorii prescriau nitrat de argint pentru ulcerele de stomac, iar la nasteri picurau in ochii nou-nascutului picaturi de solutie de argint, sa distruga eventualele bacterii care pot provoca orbirea. In America de Nord, colonistii care strabateau vestul, puneau in lapte un dolar din argint ca sä-i intarzie alterarea.

Tacamuri si vase din argint

De sute de ani, tacamurile si vasele din argint au fost utlizate pentru depozitarea alimentelor destinate copiilor si a alimentarii acestora. Hranirea copiilor cu tacarnuri din argint, este benefica atat pentru dezvolatarea armonioasa a dentitiei, cat si pentru o imunizare naturala.

Apa pastrata in recipiente de argint ajuta la mentinerea sanatatii si pastrarea longevitatii. Conform unei traditii milenare, preotii impart Sfanta impartasanie cu fingurite din argint. Desi lingurita nu este nici spalata si nici schimbata de la credincios la credincios, nimeni nu se imbolnaveste. Apa sfintita, agheasma, se prepara in vase din argint si, in timpul slujbei, preotul scalda, de mai multe ori, crucea de argint prin apa, de aceea agheasma se poate pastra, nealterata ani buni. (Citeste mai departe)