Antichitati Galerie Braila

Anticariat Braila

Antichitati Galerie Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Antichitati Galerie Braila: Anticariat Braila.

 

Cărți la prețuri accesibile din toate domeniile: literatură, carte tehnică, carte școlară, medicină, istorie, critică literară...Brăila, Bariera Călarașilor, str.Franceză, bloc 15 Program: zilnic 10-17 sâmbăta 10-13, mail anticariat@aim.com, www.anticariat.biz.
De ce 9 caiete albastre ? Pentru ca am cumparat 9 caiete de la librarie... pentru ca le-am scris timp de 9 vacante aici si aiurea, pentru ca am pus in ele observatiile copilului, concentrarea adolescentului si luciditatea maturului care observa activitatea literara si teatrala a unei anumite perioade."

Pietroasa, locul unde s-a descoperit celebra "Closca cu puii de aur" n-a imprumutat mai nimic din maretia si extraordinarele aventuri ale Tezaurului. In 1979 satenii ridica un monument, impresionant prin simplitatea lui, pe care ei au sapat cu dalta o inscriptie: In acest loc in 1837 a fost decoperit tezaurul "Closca cu puii de aur" de la Pietroasa de catre doi pietrari Ion Lemnaru si Stan Avram. Tezaurul este compus din 22 de piese si cantareste 19 kilograme.

 

Galerie foto