Antichitati Galerie Bucuresti-Sector 4

Thomas Antiques

Antichitati Galerie Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Antichitati Galerie Bucuresti-Sector 4: Thomas Antiques.

Cu o traditie de peste 25 de ani de experienta in domeniul antichitatilor, magazinul Thomas Antiques va ofera o varietate larga de produse: mobilier,ceasuri, pendule, decoratiuni, carti si colectii de arta contemporana.

La adresa din strada Covaci (centrul vechi / Lipscani), traditia a fost pastrata vie de catre Thomas, reprezentantul celei de-a doua generatii a unei familii de colectionari, aducand in atentia iubitorilor de arta, un nou concept. De acum, veti putea savura un ceai in fata semineului, delectandu-va cu o carte, iar muzica buna va va ajuta sa va amintiti de vremuri demult apuse.

Echipa Thomas Antiques formata din: Andrea si Dana. Acestea sunt tinerele dumneavoastra gazde, care va vor asigura buna dispozitie si vor avea grija sa intrati in atmosfera locului, fie ca alegeti salonul principal al cafenelei, camera amenajata in stil vanatoresc sau mansarda.

Pentru pasionatii de lectura, Thomas Antiques aduce in atentia citititorilor o gama variata de carti tiparite fie in editii recente, fie in editii mai vechi. Veti putea rasfoi albume de design interior, carti despre arhitectura sau diferitecurente si perioade artistice precum: Evul Mediu, Baroc, Rococco sau Art Nouveau. De asemenea, cartile sunt disponibile in mai multe limbi straine cum ar fi: olandeza, engleza, germana, franceza.

Mica librarie de la mansarda are o spurafata de aproximativ 300mp si va adaposti colectii de carti vechi si noi deopotriva, dar si mobilier ce dateaza de la inceputul secolului XX, iar vederea spre Hanul lui Manuc ofera spatiului o atmosfera deosebita. De asemenea se vor organiza si expozitii de fotografie ale tinerilor artisti.

Studio Globe si Focus sunt noii colaboratori ai Thomas Antiques, intregind astfel cadrul boem al magazinului. Studio Globe este o companie nemteasca, ce produce mobila exclusivista, piesele fiind realizate din lemn de cedru furniruite cu diferite esente de mahon. O piesa de mobilier este alcatuita din mai multe piese ce pot fi imbinate dupa anumite creiterii, rezultatul fiind unul deosebit, creand impresia unei incaperi mobilate in stilul secolului 19.

Focus este o companie frantuzeasca ce se ocupa cu distribuirea si comercializarea de seminee minimaliste, fiecare model reusind sa sintetizeze nevoile omului modern: functionalitate si frumusete.

 

 

Galerie foto