Antichitati Galerie Constanta

Showroom ArtAntik Gallery

Antichitati Galerie Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Antichitati Galerie Constanta: Showroom ArtAntik Gallery.

Avand peste 6 ani de experienta in comertul electronic, ArtAntik va propune cea mai moderna platforma romaneasca de shopping online, specializata  in vanzarea bijuteriilor vintage, a obiectelor de colectie, antichitatilor si a lucrarilor de arta decorativa.

Mai presus de o simpla relatie comerciala, gratie seriozitatii si respectului acordat neconditionat tuturor cumparatorilor, am creat un parteneriat solid cu numerosi colectionari din tara si strainatate, totodata stabilind relatii de colaborare cu asociatii internationale de profil. Astfel, am avut placerea de a putea tranzactiona peste 4000 de articole colectionabile.

Implementand solutii tehnice de actualitate si raportari la cotatii si repere internationale, ArtAntik desfasoara o activitate transparenta, oferind certitudinea unor tranzactii oneste.http://www.porcelainmarksandmore.com/http://www.ascasonline.org/http://www.antiquesaregreen.org/

Articolele pot fi achizitionate rapid si confortabil, in conditii de maxima siguranta, avand atat garantia unui certificat de conformitate si a unui contract de vanzare, cat si cea a posibilitatii de returnare neconditionata, in deplin acord cu legislatia nationala de protectie a drepturilor consumatorului (OG nr.130/2000, art.7 alin.1).

NU SOLICITAM PLATA IN AVANS

Pentru livrari in Romania! La cererea clientilor nostri, magazinul a fost structurat astfel incat sa cuprinda o gama cat mai larga de articole apartinand diferitelor tipuri de colectii tematice cat si o rubrica cu sugestii de cadouri.

Echipa ArtAntik, duce o continua activitate de achizitionare directa, selectionand articole demne de a fi supuse atentie dumneavoastra. Articolele sunt achizitionate prin cumparare directa din targuri specializate, colectii private si prin intermediul unor schimburilor practicate in mod traditional intre colectionarii avizati. Inlaturand comisioanele specifice regimului de cosignatie www.artantik.ro incearca sa ofere cele mai bune preturi si garantia unei livrari rapide, din stocul propriu.

Autenticitatea articolelor oferite spre vanzare este probata cu repere de cataloage internationale si prin testari profesionale cu aparatura specilizata sau metode empirice consacrate.

In marea lor majoritate, obiectele oferite spre vanzare sunt vechi si pot prezenta urme de uzura sau patina timpului. Toate  eventualele imperfectiuni sunt prezentate in foto cu detaliu si mentionate in descrierea produsului. Daca apreciati faptul ca aveti nevoie de mai multe detalii va rugam sa nu ezitati in a ne adresa intrebari. Un consultant va raspunde in cel mai scurt timp solicitarii dumneavoastra.

Platforma online www.artantik.ro este proprietatea Intreprinderii Individuale Neagu-Cornel Andrei, cu sediul administrativ - showroom Artantik Gallery in Constanta Bulevardul Mamaia, Nr. 232

Tranzactiile sunt incheiate si garantate in nume personal de managerul magazinului online, domnul Neagu Cornel Andrei, articolele fiind intotdeuna insotite de un contract de vanzare a bunurilor mobile.

De profesie jurist, Neagu C. Andrei este initiatorul acestui proiect unic in Romania, fiind un impatimit colectionar si cercetator amator afiliat A.S.C.A.S (Association Of Small Collectors Of Antique Silver) si A.G.T.S (Antiques Are Green Trade Association), cu o experienta de peste 10 ani in domeniul antichitatilor si obiectelor de colectie.Atat prin descrierile atent elaborate, cat si prin intermediul articolelor din blog-urile asociate magazinului nostru (www.artantik.infowww.bijuteriivintage.rowww.antichitati-din-argint.ro), ArtAntik a devenit si o importanta sursa de informare si documentare utila colectionarilor si iubitorilor de arta, istorie si noblete a vremurilor de demult. Astfel intelegem sa impartasim pasiunea noastra tuturor celor interesati de a colectiona si conserva aceste deosebite repere istorice si realizari artistice.

Galerie foto