Antichitati Galerie Craiova

SC Anticariat Virtual SRL

Antichitati Galerie Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Antichitati Galerie Craiova: SC Anticariat Virtual SRL.

Magazinul de Carte are o experienta de aproape 4 ani in domeniul anticariatului!

Magazinul de Carte reprezinta un anticariat online ce va pune la dispozitie un numar de carti in continua crestere; pornind de la peste 4300 de volumesi adaugand saptamanal peste 500 de volume, Magazinul de Carte are acum un stoc impresionant de peste 20.000 de titluri, toate pe stoc, insotite de fotografii reale! Produsele prezentate pe site sunt carti, atat vechi cat si publicatii recente. Magazinul de Carte are o oferta vasta de viniluri, discuri vechi si apreciate din toate domeniile muzicale cat si discuri continand povesti pentru copii. Special pentru dumneavoastra venim cu o frumoasa oferta de partituri muzicale, reviste, almanahuri si ziare vechi.

Satrea produselor este evaluata in functie de aspectul acetora cat si anul aparitiei, astfel:

Foarte buna = stare impecabila

Buna = usor uzata

Satisfacatoare = uzata/deteriorata

Magazinul de Carte va ofera maxima seriozitate si servicii de calitate. Magazinul de Carte doreste sa intampine necesitatea continua de cunoastere si imbogatire a valorilor umane.

Toate cartile care exista pe site si sunt in stoc, exista fizic in depozitul nostru si pot fi comandate. In ciuda eforturilor noastre de a pastra actualizata oferta de pe site, pot exista cazuri deosebite in urma carora stocul fizic ar putea sa difere de stocul prezentat pe site. In aceasta situatie va vom contacta telefonic pentru a va anunta de indisponibilitatea fizica a titlului solicitat.

De asemenea putem procura si anumite carti (titluri exceptionale) care nu se afla in baza noastra de date. Ne puteti contacta in acest sens prin e-mail sau telefonic si in maxim 24h ne vom contacta furnizorii si veti fi anuntati de disponibilitatea titlurilor solicitate.

Prin abonarea la newsletterul nostru, puteti fi informati despre reducerile si promotiile speciale, oferite de Magazinul de Carte

Site-uri partenere: Anticariat Plus (www.anticariatplus.ro)

Colaboratori: Editura Independent Film

Va multumim pentru increderea acordata!

Galerie foto