Antichitati Galerie Deva

Antichitati Deva

Antichitati Galerie Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Antichitati Galerie Deva: Antichitati Deva.

Fiindcă anticariatul este localizat în Deva, clienții din afara acestui oraș pot beneficia de cărți în urma unei comenzi prin email. Așadar, doritorii pot trimite un email cu titlurile solicitate la adresa: antichitatideva@gmail.com. Nu uitați că emailul trimis trebuie să conțină și datele dumneavoastră (nume, prenume, adresa exactă, numărul de telefon).

Condiție importantă

La costul cărților se vor adăuga taxele poștale. Cuantumul acestora rămâne de discutat, deoarece, în funcție de preferințele clientului, se poate face livrarea și cu serviciile de curierat, nu doar cu Poșta Română. În orice caz, înainte să-i fie expediat coletul, clientul va fi informat care sunt taxele aferente comenzii efectuate. Puteți socoti măcar estimativ care sunt cheltuielile de transport cu calculatorul oferit de Poșta Română. Pentru comenzi cu valori ce depășesc 100 RON, suportăm noi taxele poștale. Plata se va face ramburs. Deocamdată lucrăm cu cash.

Confirmare

Pentru toate comenzile preluate, veți primi în scurtă vreme un email din partea noastră cu precizări vizavi de condițiile de livrare și totodată va trebui să răspundeți și să confirmați că vă mențineți interesul pentru cărțile cerute. În cazul în care solicitantul nu-și exprimă acordul pentru termenii în care se face expediția, comanda nu va fi onorată.

Galerie foto