Antichitati Galerie Focsani

Antic Art

Antichitati Galerie Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Antichitati Galerie Focsani: Antic Art.

Magazinul de antichităţi "Antic Art" din Focşani comercializează numeroase produse de colecţie, obiecte handmade şi produse antice de valoare (tablouri, icoane, mobilier de epocă, argintărie, ceramică, ceasuri şi pendule, porţelanuri, sculpturi, covoare, tapiserii, ţesături, fotografii etc.). De asemenea, magazinul are şi regim de consignaţie, astfel că şi alţi pasionaţi de antichităţi pot veni să aducă spre vânzare obiecte.

La Focşani s-a deschis primul magazin de antichităţi, o iniţiativă a unui focşănean pasionat de artă, care şi-a dedicat ani din viaţă colecţionand obiecte de valoare. Tablouri şi icoane, mobilier de epocă, argintărie, ceramică, ceasuri şi pendule, porţelanuri, sculpturi, covoare, tapiserii, ţesături, fotografii şi diferite alte obiecte decorative toate pot fi admirate şi cumpărate în magazinul "Antic Art", deschis într-unul din spaţiile comerciale din Grădina Publică, vizavi de fantana arteziană. Peste 500 de obiecte vechi aşteaptă să le admiraţi şi să le cumpăraţi, la preţuri adaptate oraşului nostru. Nelu Moldoveanu, proprietarul magazinului, spune că totul a pornit de la pasiunea sa de mai bine de 20 de ani, în care a investit nu numai banii, ci şi timpul. Pentru că a adunat mii de obiecte vechi, focşăneanul spune că vrea să împărtăşeasă şi cu ceilalţi gustul pentru frumos. Tocmai de aceea magazinul său este unul de tip consignaţie, pe care îl pune la dispoziţia altor colecţionari."Acest magazin de antichităţi - consignaţie - vintage este o premieră, cel puţin pentru Focşani, şi sperăm să prindă la public acest nou concept. Totul a pornit de la pasiunea mea pentru obiectele decorative. Ani de zile am colindat targurile, pieţele de vechituri, unde am găsit adevărate comori. Este păcat să te bucuri singur, aşa că am decis să amenajez acest spaţiu comercial dedicat artei, care se adresează oamenilor pasionaţi de frumos", spune Nelu Moldoveanu.

Galerie foto