Antichitati Galerie Galati

Anticariat Cronos

Antichitati Galerie Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Antichitati Galerie Galati: Anticariat Cronos.

Anul 2015 se anunta a fi unul cu un program incarcat. Un proiect la care lucram din 2013 , este aproape de finalizare. Este vorba de albumul de cartofilie ( carti postale ilustrate ) galateana , care va fi editat de Muzeul de Istorie Pul Paltanea din Galati , speram sa apara in primul trimestru.
Avand stranse un numar mare de materiale legate de Galati si de personalitati galatene , este posibil in luna aprilie sa organizam o expozitie pe aceasta tema . Propunerea a venit din partea domnisoarei Ingrid Bahamat din cadrul Muzeului de Istorie si va fi gazduita se pare de Casa Colectiilor.
Legat tot de aceste materiale , avem in lucru si o serie de articole , speram sa vada lumina tiparului incepand cu luna martie in doua reviste galatene.
Vom continua pe parcursul anului cu alte noutati. Va vom tine la curent.

Adunam material documentar legat de strada fosta Principesa Maria , fosta Dumitru Chicus , actuala Dr. Nicolae Alexandrescu. Ne gandim la fotografii, vederi, documente, publicatii, filme, placute cu numele vechi ale strazii sau ale unor firme de pe aceasta strada din perioadele regala si socialista, liste de alegatori si cam tot ce tine de aceasta strada. Daca va puteti desparti de ele le achizitionam, daca nu, ne multumim sa le scanam, fotocopia, sau fotografia. Va multumim.

Galerie foto