Antichitati Galerie Gherla

SC ARPIANTIK SRL

Antichitati Galerie Gherla reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Antichitati Galerie Gherla: SC ARPIANTIK SRL.

SC ARPIANTIK SRL va prezinta o gama variata de antichitati si obiecte de arta, mobilier stil salon Ludovic al XVI-lea, sufragerii, mese, scaune, tablouri cu picturi de catalog, ceasuri, candelabre, bijuterii, sculpturi, si multe, multe altele. Va punem la dispozitie magazinul nostru virtual de obiecte de arta si antichitati mentionand ca expediem in orice zona a lumii si ca asiguram transportul antichitatilor sau al obiectelor de arta care se pot expedia numai in conditii speciale.

Alte servicii

Reconditionam mobila veche (stil). Achizitionam obiecte de arta si antichitati, pentru mai multe detalii accesti sectiunea cum vand antichitati?

Arpiantik.ro este un magazin virtual de anctichitati si de obiecte de arta. Sistemul de comanda a fost conceput pentru a simplifica achizionarea marfurilor de pe websitul nostru.

In continuare va vom descrie pasii pe care trebui sa ii urmati pentru a achizitiona un obiect.

1. Selectati fie categoria produselor care va intereseaza din bara de categorii aflata sub antetul paginii, caz in care vor fi afisate doar articolele din categoria respectiva fie selectati optiunea Magazin antichitati din meniul websitului, caz in care vor fi listate toate articolele din toate categoriile.

2. Apasati butonul Adauga in cos corespunzator articolelor pe care doriti sa le cumparati. Sectiunea Cos cumparaturi, localizata sub meniul websitului va indica nr articolelor adaugata in cos.

3. Pentru a trimite o comanda acesati fie pictograma ce reprezinta cosul de cumparaturi, fie linkul ce indica numarul de articole din cos localizate in Sectiunea Cos cumparaturi, sub meniul websitului.

4. Verificati marfurile comandate, completati tabelul cu datele dumneavoastra de conatact, si apasati butonul Trimite comanda.

5. Comanda dumneavoastra a foast trimisa cu succes.

 

Galerie foto