Antichitati Galerie Oradea

Anticariat Oradea

Antichitati Galerie Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Antichitati Galerie Oradea: Anticariat Oradea.

Fiindcă anticariatul este localizat în Oradea, clienții din afara acestui oraș pot beneficia de cărți în urma unei comenzi prin email. Așadar, doritorii pot trimite un email cu titlurile solicitate la adresa: anticariat.oradea@gmail.com. Nu uitați că emailul trimis trebuie să conțină și datele dumneavoastră (nume, prenume, adresa exactă, numărul de telefon).

Condiție importantă

Începând din ianuarie 2013, nu mai onorăm comenzi prin poștă a căror valoare minimă este mai mică de 20 lei.

Taxe

La costul cărților se vor adăuga taxele poștale. Cuantumul acestora rămâne de discutat, deoarece, în funcție de preferințele clientului, se poate face livrarea și cu serviciile de curierat, nu doar cu Poșta Română. În orice caz, înainte să-i fie expediat coletul, clientul va fi informat care sunt taxele aferente comenzii efectuate.

Puteți socoti măcar estimativ care sunt cheltuielile de transport cu calculatorul oferit de Poșta Română. Pentru comenzi cu valori ce depășesc 100 RON, suportăm noi taxele poștale. Plata se va face ramburs. Deocamdată lucrăm cu cash.

Confirmare

Pentru toate comenzile preluate, veți primi în scurtă vreme un email din partea noastră cu precizări vizavi de condițiile de livrare și totodată va trebui să răspundeți și să confirmați că vă mențineți interesul pentru cărțile cerute. În cazul în care solicitantul nu-și exprimă acordul pentru termenii în care se face expediția, comanda nu va fi onorată.

Nu onorăm comenzi în străinătate!

E curată discriminare, într-adevăr, dar ar fi mult prea complicat și costisitor. Poate găsiți un prieten din țară care să se ocupe de aspectele concrete ale comenzii.

Precizare

Titlurile pe care le găsiți pe blog nu fac parte din liste actualizate în timp real, ceea ce înseamnă că s-ar putea ca între timp să se fi epuizat din stoc.

Galerie foto