Antichitati Galerie Piatra Neamt

Anticariat Piatra Neamt

Antichitati Galerie Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Antichitati Galerie Piatra Neamt: Anticariat Piatra Neamt.

Intr-o lume "electronica" in care informatia e servita cu ajutorul "click-ului", anticariatul ramane un loc in care se intalnesc deopotriva, bucuria de a citi, bucuria de a descoperi lucruri de mult uitate. Printre aceste rafturi pline de aventura, drama, romante, sonete, pasteluri, basme, stiinta, imaginatie, ratiune te poti regasi hranind pasiunea pentru citit. Este un loc pentru cei sensibili, pentru cei practici, pentru cei nostalgici si pentru toti ceilalti.

Anticariatul se ocupa cu vanzarea de carti, carti postale, timbre, monede si bancnote activitatea principala este vanzarea de carti. Anticariatul a ajuns in al treilea an de functionare si asigura carti incepand cu bibliografie scolara, carti de istorie si romane istorice, religie, politiste, de dragoste, descrieri si calatorii, tehnica, carti in limbi straine, dictionare si altele.

Cartile postale au fost din timpuri vechi decorate cu imagini ale lumii la vremea respectiva, astfel marcand momente importante in istorie, sau doar vremuri mai simple. Oricine priveste o carte postala transcede in timp catre acea perioada ilustrata si isi asuma perspectiva persoanei ce si-a scris trairile dar si a persoanelor care s-au incalzit sufleteste la aflarea de vesti de la cei dragi.Rolul cartilor postale a depasit acela de corespondent primind unul de povestitor despre unele vremuri ce nu trebuie uitate.

Galerie foto