Antichitati Galerie Pitesti

Galeriile Farmazon

Antichitati Galerie Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Antichitati Galerie Pitesti: Galeriile Farmazon.

Galeriile Farmazon, incluzând în portofoliul lor lucrări de artă plastică și decorativă, pietre prețioase pentru bijuterii și vinuri premium, se adresează aceluiași segment de clienți: IUBITORII DE FRUMOS ! În egală măsură, un cadou ideal și o investiție sigură, produsele oferite de Galeriile Farmazon sunt menite să aducă cumpărătorilor satisfacție maximă.

Inaugurată în 1999, la cumpăna dintre veacuri, într-o lume înstrăinată, în care instinctul primar îndeamnă către satisfacții materiale, Galeria de artă, localizată în centrul orașului Pitești, și-a propus să ofere publicului iubitor de frumos, lucrări cu reale calități artistice, care, prin valoarea lor, pot fi considerate în aceeași măsură investiții materiale și spirituale.

Începând cu anul 2006, am adăugat la oferta Galeriilor Farmazon o gamă variată de pietre prețioase pentru bijuterii, importate din cele mai renumite zone, specifice diverselor categorii de pietre: Sri Lanka, Burma, India, Pakistan, Columbia etc. Pietrele naturale oferite clienților noștri sunt tăiate și șlefuite în țările de origine și sunt însoțite de certificate de identificare a gemelor.

În toamna anului 2008, Galeriile Farmazon au demarat proiectul “ARTĂ și VIN”. România, datorită condițiilor sale pedo-climatice, are un potențial viti-vinicol (re)descoperit în ultimii ani, care permite producerea unor vinuri care pot concura cu cele mai vestite vinuri ale lumii. Apar în ultimii ani vinuri - adevărate opere de artă datorate specialiștilor viticultori și oenologi, ei înșiși adevărați artiști - al căror loc este, fără îndoială, alături de alte opere, într-o galerie de artă. Este motivul care m-a determinat să asociez arta românească cu vinurile premium produse în România, și să încerc să le promovez împreună.

Produsele oferite de Galeriile Farmazon pot fi caracterizate prin: CALITATE, FINEȚE, EXCLUSIVITATE, ELEGANȚĂ, RAFINAMENT, totul în depline condiții de CONFIDENȚIALITATE. Referitor la clienții noștri, credem că sloganul Galeriilor Farmazon spune totul : NUMAI PENTRU PRETENTIOSI !

Galerie foto