Antichitati Galerie Suceava

Antichitati, Obiecte de Arta Vechi Suceava

Antichitati Galerie Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Antichitati Galerie Suceava: Antichitati, Obiecte de Arta Vechi Suceava.


Magazin de Antichitati Suceava: carti vechi, manuscrise, mobila, ceasuri, monede, tablouri si altele

carti vechi suceava, antichitati suceava, ceasuri vechi suceava

  Vindem si preluam in regim consignatie ceasuri, bijuterii aur si argint, tablouri, piese mobilier, sculpturi, carti foarte vechi s.a, lucruri vechi rare din sec XV- XIX de la actuali sau fosti colectionari.

  Pentru cei care vor sa predea in regim de consignatie spre vanzare, predarea fizica este optionla, necesara fiind doar la vanzare! Va oferim artefacte autentice verificate si avizate de experti, piese care trezesc emotia si sentimentul placut ca detineti o parte de istorie doar pentru d-voastra. Pretul se discuta si evalueaza pentru fiecare piesa in parte si este stabilit in prealabil cu experti si colectionari din domeniu!

  Asiguram achizitia de piese autentice si valoroase de la fosti colectionari in cele mai bune conditii calitate pret. Cu mult profesionalism va ajutam sa investiti si sa plasati banii in valori istorice, raritati si lucruri de calitate a caror valoare va sporii cu siguranta!

  Pentru vizitarea Consignatiei de antichitati va asteptam cu drag in zona Centrul pietonal Suceava, in curand in zonele SV-BT-IS livram cu predare personala la adresa, cu verificarea autenticitatii.

  Pentru tara si strainatate se expediaza colet cu verificare si garantie a autenticitatii. Oferim: transparenta, garantie – siguranta, responsabilitate si seriozitate maxima!   Pentru oferte concrete astept mesaje. Va multumim!

carti vechi suceava, antichitati suceava, ceasuri vechi suceava

Carti vechi
Ceasuri
Bijuterii
Manuscrise
Mobila
Monede
Tablouri