Antichitati Galerie Targu Jiu

Magazin Antichitati Targu Jiu

Antichitati Galerie Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Antichitati Galerie Targu Jiu: Magazin Antichitati Targu Jiu.

Povestea Charisma a început în 1997, odatã cu înființarea companiei. La început a pornit din dragostea de artã și frumos, fiind mai mult un hobby. Cu timpul, odatã cu maturizarea noastrã ca și companie, am cristalizat misiunea "Arta de a fi unic" și am transformat magazinele Charisma într-un etalon în ceea ce privește designul interior și într-un concept de ceea ce înseamnã un cadou care sã te reprezinte.

Compania a crescut organic în cei 16 ani de activitate, ajungând la un numãr de 6 magazine și o rețea de distribuție en gros importantã. În ultimii ani, firma a stabilit contacte cu furnizori din diferite țãri exotice precum Thailanda, Bali (Indonezia) și Grecia, de unde am început sã importãm produse manufacturiere cu caracter unicat.

Magazinele Charisma, magazinele care te reprezintã, oferã un nou mod de abordare pentru toți cei care doresc o alternativã, obiectele pe care le propunem remarcându-se prin unicitate, originalitate și calitatea materialelor din care sunt confecționate.

DESPRE PRODUSE

Produsele de aromaterapie, uleiuri volatile, bețe parfumate și potpourri vã îmbie sã pãtrundeți într-o lume specialã a mirosurilor, în care închizând ochii sã vã puteți trezi înviorați în câmpurile de lavandã din regiunea Provence sau sã zburați dincolo de nori în Shangri La, în ținuturile exotice din îndepãrtata Indie, unde aromele bețelor parfumate îmbatã și seduc prin diversitate...

Din Bali, supranumitã și "Island of the gods" (Insula zeilor), am adus sculpturi ce se remarcã prin temele abordate și finețea detaliilor. Folosind materiale naturale precum lemnul de mango, tec, suar și bambus, artiști populari au executat o diversitate de lucrãri cu teme inspirate din mitologia hindusã. Pe lângã obiectele decorative, în magazinele Charisma puteți descoperi o gamã foarte variatã de veioze și corpuri de iluminat care cu ușurințã pot fi regãsite în cele mai pretențioase cãmine din marile capitale ale lumii, precum Paris, Londra și New York.

Tot pentru iubitorii stilului exotic și al produselor realizate manual din lemn, piatrã sau hârtie din orez, de aceastã datã aduse din Țara Surâsului, Thailanda, vã oferim albume foto, eșarfe, piese de mobilier, vaze din lemn de mango sau flori executate cu migalã din suar.

Nici cei care își doresc produse din gama noului trend retro clasic și cel glamour nu vor fi dezamãgiți. Din 2010 am început o colaborare cu o importantã companie din antica Grecie, în urma cãreia avem plãcerea sã vã introducem în fastuoasa lume a modei și a produselor strãlucitoare. Lume în care, cu ajutorul ramelor foto, al tablourilor, seturilor de bucãtãrie, ceasurilor și oglinzilor cu strasuri și cristale Swarovski, poți sã îți configurezi în cãminul tãu un colț în care sã te imaginezi alãturi de o pleiadã de vedete precum Marilyn Monroe, simbolul glamour al anilor ’50.