Antichitati Galerie Timisoara

Andreas Antik

Antichitati Galerie Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Antichitati Galerie Timisoara: Andreas Antik.

Antichitati Andreas Timisoara
Magazinul de antichitati si bijuterii Andreas din Timisoara, Piata Unirii Nr.2 cu o traditie din 1991 pe piata de arta din Timisoara.
Imbinarea trecutului cu prezentul intr-un loc istoric prin obiecte de Arta.
Amplasat intr-un spatiu deosebit prin insasi povestea sa, din orasul de pe malul Begai, cunoscut de noi ca fiind Piata Unirii, la 1 Iunie 1991 avea sa isi deschida portile magazinul de antichitati Andreas care atesta si atesta frumusetea acestui loc. Pentru orasul Timisoara, Piata Unirii reprezinta un loc istoric in cadrul caruia amprenta lasata de trecerea timpului se lasa vazuta si azi.
Intr-un astfel de cadru si-a facut aparitia unul din cele mai cunoscute magazine de antichitati din oras, tara si nu numai, magazinul de Antichitati Andreas. Ideea de a deschide un astfel de magazin s-a nascut din pasiunea familiei pentru obiectele de arta si pentru a putea oferi publicului iubitor de cultura si frumos posibilitatea a vedea si achizitiona astfel de obiecte.

Galerie foto